Az oldal 2016. szeptemberétől nem igazán frissül, de természetesen balesetek azóta is történnek. Akinek a képek alapján nem egyértelmű a helyzet, itt olvasgathat még a témában...

Sokan nem váltanak személyautóról tömegközlekedésre, mert "szar", "lassú", de az esetek nem elhanyagolható százalékában pont gépjárművezetők okozta balestek miatt vannak fennakadások a tömegközlekedésben. (Esélyesen a BKK sem véletlenül kezdte el kipakolászni ezeket a képeket.)

Ezen kívül a gépjárművel közlekedők jelentős része hangoztatja, hogy ő mennyit adózik, mert üzemanyagot vesz, stb. Azon túl, hogy eleve nem fedezik az externális költségeket ezek a befizetések, ilyen esetekben jönnek az átszervezések, pótjáratok, stb. Valaki ezeket a plusz költségeket is kifizeti, és nem meglepő módon mi mindannyian vagyunk az a "valaki". (Akárcsak a közutak építésénél, karbantartásánál, merthogy azok sem csak a gépjárművezetők által befizetett ilyen-olyan pénzekből épülnek.)

Győrfi Pál kommunikációs vezető azt mondta: egy fiatal férfit próbáltak újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét. Összesen hat sérültet vittek kórházba a helyszínről, két ember közülük életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Továbbra is pótlóbuszok járnak a 3-as villamos helyett [...]
bkk, bkv, tömegközlekedés, lassú, pontatlan, drága
Az 56-os és az 59B villamos a Hűvösvölgy és Budagyöngye között továbbra sem közlekedik.
  >>>
X